Onmisbaar: Pechhulp op vakantie

Hagel rond het Gardameer en overstromingen in Slovenië en Scandinavië vergallen je vakantie.

Autopech in het buitenland is erg vervelend. Als je niets geregeld hebt, moet je zelf zorgen dat je weer op weg kunt of dat je auto terug in Nederland komt. Dit is in het buitenland geen makkelijke opgave. Buiten de financiële gevolgen. Een pechhulpdekking biedt uitkomst bij pech onderweg. Doorlopend op de autoverzekering of alleen tijdens de vakantie op de doorlopende reis verzekering. Deze extra dekking is er in twee varianten, voor in Nederland en voor in Europa. 

Bij pech bel je een Nederlands nummer en word je in het Nederlands te woord gestaan! Dit is voor de meesten toch iets makkelijker dan in het Italiaans of Sloveens.

Met een aanvullende pechhulpdekking krijg je ook hulp als je pech hebt door een storing aan je auto of uitval van de chauffeur en je dus niet meer verder kunt rijden. Dit kan een lekke band zijn, een lege accu, of ook als je je autosleutels bent kwijtgeraakt. En vaak geldt een pechhulpdekking niet alleen voor je auto, maar ook voor een aanhanger, zoals een caravan. Wel zo handig als je met de caravan of vouwwagen op vakantie gaat.

Interesse in deze aanvullende dekking? Mail of bel even en we berekenen de maandpremie. Dan kan je met een gerust gevoel op reis.

Team Otterlo Advies

Hagelschade Hagelschade
Waterschade auto Waterschade auto